Відомий турецький футболіст, зірка "Галатасарая" і збірної Туреччини Хакан Шукюр після завершення кар'єри працює таксистом в США.
Шукюр завершив спортивну кар'єру у 2008 році, а через кілька років вирішив піти в політику. Зараз Хакан Шукюр живе в США і працює таксистом.
У 2011 році Хакан був обраний депутатом парламенту від Партії справедливості і розвитку, лідером якої є нинішній президент Туреччини Реджеп Ердоган.
Колишній футболіст пропрацював на цій посаді до 2013 року, і перейшов в опозицію.
Шукюра викрили в образі Ердогана в соцмережах, а також у сприянні організації спроби державного перевороту. Його звинуватили у змові з ісламським громадським діячем Фетхуллахом Гюлен, противником Ердогана. Прокуратура видала ордер на арешт футболіста, але йому вдалося виїхати з країни.
"Бутік моєї дружини закидали камінням, мої діти піддавалися переслідуванням. Після кожної заяви я отримував погрози. Мій батько був ув'язнений, а все моє майно було конфісковано", - розповів Шукюр в одному з інтерв'ю.
Карлес Аленья, Getty Images
Карлес Аленья, Getty Images

Справа в тому, що в інтерв'ю Cadena SER футболіст, відповідаючи на питання про те, чи став він вже антисевілістом, сказав: "Правда в тому, що, потрапляючи в "Бетіс", усвідомлюєш це протистояння, і зараз я повністю за "Бетіс".

Журналіст радіостанції спотворив відповідь Аленьї у текстовому вигляді: "Правда в тому, що так, я вже став антисевілістом". Ці слова були піднесені як пряма мова з посиланням на його сторінку в Твіттері.

Після цього прихильники "Севільї" стали ображати Аленью в Твіттері, і він видалили свою сторінку.