Ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) 18 січня проведе бій проти американця Дональда Серроне (36-13).

Поєдинок пройде в рамках напівсередньої ваги.

Бій відбудеться в Лас-Вегасі в рамках UFC 246.

Це буде перший бій для Макгрегора після перерви у 16 місяців.
Макгрегор повідомив, що за цей бій отримає найбільший гонорар в кар'єрі. Крім того, 31-річний спортмен заявив, що до 35 років стане мільярдером і воглавит рейтинг Forbes.
"Я отримаю найбільший гонорар за мою кар'єру в ММА. Макгрегор розповів, що до 35 років стане мільярдером, так. Я чекаю більше $80 млн. Нас дивиться Австралія і Канада, а також Англія і Ірландія, повинна вийти гарна сума… Я заробив близько $50 млн за бій з Хабібом.
Також, коли мені виповниться 35 років, я стану мільярдером. Список Forbes - я йду за тобою. Поки ще далеко, але я доберуся до нього, оскільки у мене є способи, і це не основна мета", - цитує Макгрегора mmajunkie.usatoday.com.
Раніше повідомлялося, що обов'язковий гонорар Макгрегора за цей бій складе $5 млн.

Конор Макгрегор, facebook.com/thenotoriousmma
Конор Макгрегор, facebook.com/thenotoriousmma

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав Знай.ua, Макгрегор поділився очікуваннями від майбутнього бою, пообіцявши глядачам "щось особливе".

"Я раз свого повернення. Добре, що мій камбек відбудеться в бою проти Дональда. Я дуже чекаю цього поєдинку. Це буде чудовий вечір. 18 січня я маю намір постати у всій красі. Я створю магію всередині октагона, як неодноразово робив це раніше. Це буде щось особливе", - заявив Макгрегор.
Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Макгрегора Джон Кавана також поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку.