Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Уайлдер (42-0-1, 41 КО) і британський екс-чемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) 22 лютого проведуть реванш.

Цей бій називають одним з найбільш очікуваних у 2020 році.

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

За словами Тайсона, він нокаутує Уайлдера у другому раунді.
"Уайлдер в курсі, що в нашому минулому бою було два-три моменти, коли він був на межі. Але тоді у мене майже не залишилося сил, щоб перемогти його. На цей раз я буду бити, поки він не впаде.
Деонтей відправиться спати через два раунди. Мені постійно сниться один і той же сон. У ньому я граю в покер, і мені здають карту номер два. Це означає, що я нокаутую Уайлдера у другому раунді. В цьому немає сумнівів, ось побачите", - передає слова Ф'юрі The Guardian.
Нагадаємо, перший бій між Уайлдером та Ф'юрі відбувся в грудні 2018 року і завершився нічиєю.
На спільній прес-конференції в Лос-Анджелесі Уайлдер заявив, що переможе Ф'юрі, і пообіцяв влаштувати йому великі проблеми в рингу.
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
"Я обіцяю, що фінішую Ф'юрі. Я прибув у тренувальний табір в хорошій формі. Я завжди тримаю себе у формі, але коли у мене такий невеликий проміжок між боями… загалом, у нього будуть великі проблеми. У всіх цих бійців немає рецепту для перемоги наді мною. Я хочу, щоб Ф'юрі і надалі думав, що у мене є тільки права рука. Коли він вийде на цей бій, то зрозуміє, що я інша людина.
Неважливо, в якій стійці буде битися Ф'юрі. Може, він навіть працював в стійці лівші в нашому першому бою. Я цього не пам'ятаю. Але якщо він змінить стійку, то відразу ж повернеться у вихідне положення. Він не буде битися зі мною в стійці лівші. Якщо ж він піде на це, то я буду готовий.
Я тільки нещодавно бився з Луїсом Ортісом, який є одним з найсильніших ліворуких бійців сучасності. Не має значення, який стиль обере Ф'юрі, хто буде знаходитися в його кутку і що вони придумають. Приходьте 22 лютого. Я звільню Ф'юрі від його страждань", - передає слова Вайлдера boxingnews24.

Як писав Знай.ua, боксери провели традиційну битву поглядів.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще