Кіке Сетьєн, який призначений новим головним тренером "Барселони", поділився емоціями після призначення в каталонський клуб.
"Вчора я йшов повз стада корів у своєму селі, а сьогодні я в Барселоні треную найкращих гравців в світі", - заявив Сетьєн.
Контракт підписано до 2022 року.
Нагадаємо, іспанський фахівець Ернесто Вальверде залишив посаду головного тренера "Барселони", повідомляє офіційний сайт клубу.

Ернесто Вальверде, Getty Images
Ернесто Вальверде, Getty Images

"Клуб висловлює свою подяку Ернесто Вальверде за його професіоналізм, відданість клубу, самовідданість і завжди позитивне ставлення до всього, що є сім'єю Барселони. Ми бажаємо йому удачі та успіхів у майбутньому", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, Ернесто Вальверде почав працювати в "Барселоні" у 2017 році. Під його керівництвом клуб двічі вигравав чемпіонат Іспанії, а також по одному разу - Кубок і Суперкубок Іспанії.
У фіналі Суперкубка Іспанії-2020 "Реал" Мадрид обіграв "Атлетіко" (0:0, пен. 4:1) і в 11-й раз виграв цей престижний трофей.
Більше перемог лише у "Барселони" - 13.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Суперкубок Іспанії-2020. Фінал:
Реал - Атлетико - 0:0 (по пенальті 4:1)

Як повідомляв портал Знай.ua, молодий тренер створив сенсацію у Лізі чемпіонів.