Екс-абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі американець Майк Тайсон закликав росіян забратися з України.
Таку заяву Тайсон зробив ще у 2014 році під час кінофестивалю "Трайбека", який проходив у Нью-Йорку. Проходячи по червоній доріжці Тайсон крикнув російським журналістам "Get out of Ukraine! (Забирайтеся геть з України!)".
Архівне відео знову почали публікувати користувачі мережі.

Як писав Знай.ua, Майк Тайсон зізнався, що бокс врятував його від кримінального життя.

За словами Тайсона, у нього не було надії, поки він не потрапив у спорт.

"Поки не потрапив у спорт, здавалося, що в житті немає місця надії. Але до цього я думав про те, що буду членом вуличної банди, буду вбивати інших людей і тому подібне. Я був у такій же ситуації, як і ця молодь. Я був членом банди і стріляв у людей. Але бокс змінив моє життя.

Розумієте, молодь не бачить ніякої надії на життя. Якби вони вірили в можливість досягти чогось, вони б не стали злочинцями", - передає слова Тайсона Metro.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Тайсон завершив професійну кар'єру в 2005 році. З 1987 по 1990 він був абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Серена Вільямс провела тренування з Майком Тайсоном.