Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Алекандр Усик (17-0, 13 КО) 17 січня відзначає день народження. Боксеру виповнилося 33 роки.
Олександр Усик - олімпійський чемпіон 2012 року, чемпіон світу (2011), чемпіон Європи (2008), багаторазовий чемпіон України серед любителів та заслужений майстер спорту України.

Олександр Усик
Олександр Усик

На професійному рингу провів 17 боїв, 13 з яких виграв нокаутом, і не має поразок. Став абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі, завоювавши титули WBA Super, WBO Super, IBF, WBC та Кубок Мохаммеда Алі. Після цього успішно дебютував в суперважкій вазі, перемігши Чазза Візерспуна.
Бій Усик - Візерспун, К2 promotions
Бій Усик - Уізерспун, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions
Сьогодні редакція Знай.ua вирішила згадати найсмішніші жарти та витівки Олександр Усика.
Танцює на тренуваннях:
В перервах між тренуваннями Усик завжди веселиться і танцює. Так, боксер станцював під хіт "Между нами тает лед" групи Гриби. Тоді Усик готувався до бою проти американця Майкла Хантера.

На всіх своїх тренуваннях Усик танцює:

Розважає публіку:
Усик приїхав до Лондона підтримати Василя Ломаченка в бою проти Люка Кемпбелла. Коли промоутер українця Боб Арум давав інтерв'ю кореспонденту Sky Sports, Усик вліз в кадр і розсмішив публіку.

Олександр Усик увірвався в прямий ефір
Олександр Усик увірвався в прямий ефір

А напередодні бою проти британця Тоні Беллью Усик смішно увірвався в його інтерв'ю, чим насмішив журналістів.
І співає пісні:
Усик заспівав пісню про поразку київського "Динамо" в матчі проти "Челсі" в 1/8 фіналу Ліги Європи. Зі своїм тренером Олександром Пуцовим він виконав кавер на пісню групи "Чайф" - "Аргентина-Ямайка 5:0".

Показує фокуси:

І просто дуріє:

Радує яскравими образами:

Зробив хіт зі своєї кумедної помилки:
"I’m feel! I’m feel very!!! (Я відчуваю! Я дуже відчуваю")", - смішно відповів Усик на запитання, як він себе почуває перед боєм з Марко Хуком.

Сьогодні Усик навіть випускає футболки з таким написом.
Дивіться також добірку найкращих нокаутів Олександра Усика:

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик проведе наступний бій проти британця Дерека Чісори.