Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) привітав свого близького друга, екс-абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (17-0, 13 КО) з днем народження.
Олександр Усик
Олександр Усик
"Сьогодні виповнилося 33 роки нашему Другу. З твоїм днем, дорогий! Гни свою лінію і будь прикладом для нашого майбутнього покоління! Здоров'я тобі міцного, терпіння та сил! Нехай все твоє задумане збудется!", - написав Ломаченко в Instagram.

Сьогодні редакція Знай.ua вирішила згадати найсмішніші жарти та витівки Олександр Усика.
Танцює на тренуваннях:
В перервах між тренуваннями Усик завжди веселиться і танцює. Так, боксер станцював під хіт "Между нами тает лед" групи Гриби. Тоді Усик готувався до бою проти американця Майкла Хантера.

На всіх своїх тренуваннях Усик танцює:

Розважає публіку:
Усик приїхав до Лондона підтримати Василя Ломаченка в бою проти Люка Кемпбелла. Коли промоутер українця Боб Арум давав інтерв'ю кореспонденту Sky Sports, Усик вліз в кадр і розсмішив публіку.

Олександр Усик увірвався в прямий ефір
Олександр Усик увірвався в прямий ефір

А напередодні бою проти британця Тоні Беллью Усик смішно увірвався в його інтерв'ю, чим насмішив журналістів.
І співає пісні:
Усик заспівав пісню про поразку київського "Динамо" в матчі проти "Челсі" в 1/8 фіналу Ліги Європи. Зі своїм тренером Олександром Пуцовим він виконав кавер на пісню групи "Чайф" - "Аргентина-Ямайка 5:0".

Показує фокуси:

І просто дуріє:

Радує яскравими образами:

Зробив хіт зі своєї кумедної помилки:
"I’m feel! I’m feel very!!! (Я відчуваю! Я дуже відчуваю")", - смішно відповів Усик на запитання, як він себе почуває перед боєм з Марко Хуком.

Сьогодні Усик навіть випускає футболки з таким написом.
Дивіться також добірку найкращих нокаутів Олександра Усика:

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик проведе наступний бій проти британця Дерека Чісори.