Колишній капітан футбольної команди Дніпро Руслан Ротань розповів про те, що його колишній одноклубник Євген Селезнеьов міг би стати президентом України, повідомляє “Трендець”.

На думку Ротаня Селезньов впорався б з керуванням державою не гірше за Володимира Зеленського.

“Думаю, що він би усі міністерства під себе забрав. Мені здається, що йому б пішло стати президентом. Він би усіх розклав по поличках”, - сказав Ротань.

Євген Селезньов
Євген Селезньов

У складі Дніпра Сергій Селезньов з перервою грав з 2009 по 2016 рік і за цей час зіграв 190 матчів, у яких забив 87 голів, ставши найкращим бомбардиром Української Прем’єр-Ліги в сезоні 2010/11.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А екс-голкіпера Дніпра Дениса Бойка Ротань назвав головним підкаблучником команди — з нього навіть кепкували щодо того, що дружина не відпускає посидіти з командою.

Нагадуємо, що інший екс-футболіст Дніпра Андрій Лунін минулими вихідними дебютував у складі іспанського клубу Овьєдо, пропустивши два голи від Альмерії в матчі іспанської Сегунди.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Дмитро Комаров повідомив, що запускає в масове виробництво власну м'яку іграшку.

Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Комаров і його дружина Олександра Кучеренка відсвяткували Новий рік, однак не в рідній країні, а в Сінгапурі.