Зірковий нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі у матчі 20-го туру іспанської Ла Ліги забив гол і приніс своїй команді перемогу над "Гранадою" (1:0).
Це дозволило каталонцям зрівнятися за очками з "Реалом". Мессі забив 14 голів в турнірі і очолює список бомбардирів.
Крім того, Мессі випередив Кріштіану Роналду в боротьбі за лідерство в списку бомбардирів топ-5 європейських ліг (433 голи проти 432).
Ліонель Мессі перевершив рекорд Кріштіану Роналду
Ліонель Мессі перевершив рекорд Кріштіану Роналду

Ліонель Мессі, Getty Images
Ліонель Мессі, Getty Images

Мессі, забивши гол у матчі проти "Боруссії" (3:1), встановив черговий рекорд ЛЧ. Німецький клуб став 34-й командою, якій Мессі забивав у Лізі чемпіонів.

Більшій кількості клубів ніхто не зміг забити. Показником в 33 клуби можуть похвалитися лише португальський нападник Кріштіану Роналду ("Ювентус") та іспанець Рауль Гонсалес.
Крім того, для Мессі матч з "Боруссією" став 700-м за "Барселону".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як писав Знай.ua, Ліонель Мессі встановив унікальний рекорд в Лізі чемпіонів.

Мессі забив м'яч у ворота "Славії" в матчі Ліги чемпіонів і допоміг команді здобути перемогу - 2:1.
Цей гол став для Мессі першим в нинішній Лізі. Таким чином, він забиває голи у 15 сезонах турніру поспіль, що є унікальним досягненням.
Всього в його активі поки 114 голів у Лізі чемпіонів. За цим показником Мессі зрівнявся з Раулем Гонсалесом і Кріштіану Роналду.