Українець Святослав Михайлюк провів свій найрезультативніший матч в Національній баскетбольній асоціації. Гравець виступає за "Дейтройт Пістонз".

У поєдинку проти "Атланти" 22-річний баскетболіст оновив свій особистий рекорд, набравши 25 очок за 28 хвилин на майданчику. Також в його активі 2 підбирання, 3 передачі, 1 перехоплення та 1 блок-шот. "Детройт" в підсумку здобув перемогу з рахунком 136: 103. Минулого рекордом Михайлюка було 21 очко в грі з "Бостоном" 16 січня.

Огляд дій українця опублікував YouTube-канал DownToBuck.


Святослав Михайлюк все більше стає своїм у "Детройті", і нещдавно один з найбільших новинних порталів Детройта The Detroit News вирішив приділити українцеві особливу увагу і дуже грунтовно розповісти про нього в своєму матеріалі.

У статті розповіли про те, яким Святослава вперше побачили американці, що вражало уболівальників в прогресі Михайлюка в "Черкаських Мавпах", чому баскетболіст віддав перевагу NCCA перед найкращими клубами Європи і що привело Святослава в "Детройт".

Нагадаємо, Станіслав Михайлюк допоміг Лейкерс обіграти на виїзді Шарлотт Хорнетс з рахунком 100:128.

Як повідомляв портал Знай.ua, Святослав Михайлюк оновив особистий рекорд - українець став одним з найкращих гравців команди в матчі регулярного чемпіонату НБА проти "Клівленда"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай.ua писав, українець Михайлюк зіграв перший матч за Детройт