Мерседес Таффарель, мати аргентинського футболіста Еміліано Сали, який трагічно загинув в авіакатастрофі у січні 2019 року, розповіла про те, як живе без сина.
За словами Мерседес, для неї це був жахливий рік, вона практично померла. Жінка подякувала шанувальникам футболіста, за те, що вони досі надсилають їй листи з фотографіями сина.

Еміліано Сала з матір'ю
Еміліано Сала з матір'ю

"Коли Емі було 15 років, він сидів на кухні у нашому старому будинку і говорив мені: "Мама, я хочу стати футболістом". Він так хотів здійснити свою мрію, що йому довелося переїхати. Син був повністю впевнений, що доб'ється всього, і він зробив це. Він любив футбол. І перед трагедією він був дуже окрилений можливістю грати в англійській Прем'єр-лізі.
Він завжди ніяковів, коли його впізнавали фанати, але завжди зупинявся й починав роздавати автографи і робити селфі з уболівальниками. Сьогодні я хочу подякувати всім фанатам, які продовжують надсилати мені фотографії сина. Багато з них я ніколи раніше не бачила. Я отримую дуже багато листів з Франції, Англії та різних куточків Аргентини.

Еміліано Сала трагічно загинув в авіакатастрофі
Еміліано Сала трагічно загинув в авіакатастрофі

На жаль, я не можу сказати, що знайшла спокій. Я сильно переживаю. Я практично померла, хоча ще жива. Це був жахливий, жахливий рік. Я так любила Еміліано, я б говорила йому про це кожен день", - передає слова Мерседес ВВС.

Нагадаємо, приватний літак, на борту якого перебував новачок "Кардіффа" Еміліано Сала, 21 січня вилетів з Франції і пропав з радарів, не долетівши до Англії.

Експерти назвали можливу причину аварії літака. На їхню думку, падіння могло бути викликано обмерзанням крил, що призвело до зависання в повітрі та падіння в море.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
4 лютого на дні протоки Ла-Манш серед уламків літака, на якому аргентинський футболіст Еміліано Сала летів з Нанта в Кардіфф, було знайдено тіло загиблого.

Як повідомляв портал Знай.ua, названо причину аварії літака з футболістом.