Бій українського ексчемпіона світу за версією WBC в суперлегкій вазі Віктора Постола (31-2, 12 KO) проти американського чемпіона світу WBC, WBO Хосе Раміреса (25-0, 17 КО) скасовано.
Про це повідомили організатори поєдинку - промоутерська компанія Top Rank.

Бій Постол - Рамірес відбудеться 1 лютого в Китаї
Бій Постол - Рамірес відбудеться 1 лютого в Китаї

Як повідомив голова Top Rank Боб Арум, бій було скасовано через те, що зараз у Китаї вирує новий коронавірус, від якого вже померло кілька десятків людей.
"Все нормально, адже перш за все важлива безпека. Я більше 50 років займаюся промоутерським бізнесом, але така ситуація у мене не вперше.
Найголовніше для нас - здоров'я та безпека наших бійців, а також усіх, хто працює над організацією івенту. Сподіваємося, що незабаром ситуація буде під контролем. Ми чекаємо можливості проводити івенти в Mission Hills Haikou в найближчому майбутньому", - заявив Боб Арум.

Як раніше писав Знай.ua, Віктор Постол переміг Мохаммеда Мімуна з Франції на арені Cosmopolitan в Лас-Вегасі (США).

За підсумками бою судді винесли вердикт на користь Віктора – 98:92, 97:93, 99:91.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Таким чином, українець отримав звання офіційного претендента на пояс WBC і вже в наступному бою зможе спробувати повернути собі чемпіонський пояс, який у нього відібрав американець Теренс Кроуфорд (35-0, 26 КО) в 2016 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки заробить Рамірес за бій з Постолом.