У столиці відбувся суд над чоловіком, який ще кілька років тому задушив підприємця та тривалий час переховувався у Росії. Наразі йому образи запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Варто зауважити, ще у 2017 році підозрюваний, який є неодноразовим чемпіоном світу з кікбоксингу, через інтернет познайомився з чоловіком, який працював фінансовим директором у компанії з фармацевтичної сфери. Перебуваючи вдома у нового знайомого, зловмисник, займаючись з ним коханням, задушив його рушником та "обчистив", викравши машину та гроші.

Підозрюваний

Після такого 25-річного уродженця Черкаської області оголосили в міжнародний розшук, а вже у минулому році його спіймали у Санкт-Петербурзі. Наразі за результатами підготовчого судового засідання, призначено до розгляду та йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадуємо, що у своєму найближчому поєдинку Олександр Усик 28 березня зустрінеться з британцем Дереком Чісорою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зізнався, навіщо йому бій з Джошуа.

Також Знай.ua інформував про те, що Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.