У понеділок, 27 січня, в Австралії відбудеться черговий поєдинок четвертого раунду турніру “Великого шолому” Australian Open-2020 між десятою ракеткою світу Кікі Бертенс з Нідерландів та іспанкою Гарбіньє Мугурусою, повідомляє Sport.ua.

У попередньому матчі Мугуруса, яка навіть не увійшла до числа сіяних, обіграла першу ракетку України Еліну Світоліну, а до того — п’яту ракетку світу Шелбі Роджерс. А Бертенс, яка наразі входить до першої десятки світого рейтингу, в перших раундах провела дуже важкі матчі проти Аріни Родіонової та Заріни Діас. До речі — до четвертого раунду Australian Open нідерландка вийшла вперше в кар’єрі.

Кікі Бертенс
Кікі Бертенс

Найімовірніше, переможе в цій грі саме Кікі Бертенс — вона стабільніша за свою іспанську суперницю. Але один сет в нідерландки Мугуруса здатна виграти, тож завтра варто очікувати перемогу Бертенс в трьох сетах.

Нагадуємо, що декілька днів тому оголосила про завершення кар’єри тенісистка з Данії, колишня перша ракетка світу Каролін Возняцкі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що перша ракетка України Еліна Світоліна дійшла до третього кола Australian Open-2020.

Також Знай.ua розповідав про те, що удар Світоліної визнано найкращим на Australian Open.