Вранці 26 січня в катастрофі приватного гелікоптера загинув видатний американський баскетболіст, зірка NBA Кобі Брайант, повідомляє ABC News

Як повідомляється, Брайант разом із ще трьома людьми перебував на своєму приватному гелікоптері, коли той раптово впав та вибухнув. Рятувальники прибули на місце падіння дуже швидко, але усі п’ятеро пасажирів гелікоптера, в тому числі Брайант, не вижили.

Причини падіння гелікоптера наразі з’ясовуються.

Кобі Брайант вважається одним з найкращих гравців NBA усіх часів. Виступаючи за команду “Лос Анджелес Лейкерс”, Брайант вісімнадцять разів він потрапляв до команди усіх зірок, виграв п’ять чемпіонатів, дві нагороди найціннішому гравцю фінального матчу та нагороду найціннішому гравцю ліги у 2008 році.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

В Кобі Брайанта залишилась дружина Ванесса та четверо дітей.

Нагадуємо, що на початку січня після тривалої боротьби з хворобою пішов з життя легендарний канадський барабанщик Ніл Пірт.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Запоріжжі помер легендарний футболіст місцевого Металурга Юрій Черенков.

Також Знай.ua писав про те, що в Іспанії під час шторму загинув українець.