Один з найкращих баскетболістів NBA Кобі Брайант вчора загинув в наслідок падіння свого приватного гелікоптера. Баскетбол для нього був більше, ніж просто гра, розповідає UA-Football.

Вже після першого очного протистояння легендарний Майкл Джордан відзначив талант молодого гравця, але зауважив, що Брайанту ще потрібно пройти шлях до пошуку балансу між власними амбіціями та успіхом команди. Але Брайант не пішов цим шляхом, відмовляючись підлаштовуватись під когось та змінюватись, і став переможцем та легендою.

Кобі Брайант, Getty Images
Кобі Брайант, Getty Images

Брайант не розумів, як можна здаватись, не зробивши усе, що можна, для перемоги. Саме тому, він у 2013-му витягнув свою команду в плей-офф ціною важкої травми, яка вивела його з ладу на тривалий час. Інакще все це йому здавалося б зрадою гри, а на це Брайант піти не міг.

Кобі Брайант не був недосяжним ідеалом або іншопланетянином — він просто був хлопцем, який віддавав улюбленій грі всього себе, що й допомогло йому дістатись до вершини.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадуємо, що разом із Кобі Брайантом в катастрофі гелікоптера загинула його донька Джианна.

Як раніше писав портал Знай.ua, шанувальники Кобі Брайанта створили меморіал біля легендарної арени Лос-Анджелес Лейкерс.

Також Знай.ua розповідав про те, що загиблому в авіакатастрофі Кобі Брайанту свій черговий гол присвятив футболіст ПСЖ Неймар.