Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Уайлдер (42-0-1, 41 КО) і британський екс-чемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) 22 лютого проведуть реванш.

Цей бій називають одним з найочікуваніших у 2020 році.

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

Новий тренер Ф'юрі Джаван Шугархілл Стюард розповів, що готує його по техніці знаменитого боксерського залу Kronk Gym в Детройті.
За словами тренера, він вчить Ф'юрі головного секрету Кронка - силі удару.
"Ми збираємося дати йому цю силу удару. Це секрет Кронка. Kronk-стиль - це нокаути.
Він хоче бути більш різнобічним боксером, і саме тому звернувся до мене. Він невловимий, гнучкий, і не отримати удар - одна з його головних якостей. Мистецтво боксу - бити і не пропускати", - передає слова Стюарда BoxingScene.
Як писав Знай.ua, на спільній прес-конференції, яка пройшла в Лос-Анджелесі, Уайлдер та Ф'юрі провели традиційну битву поглядів.
Нагадаємо, Ф'юрі заявив, що він має намір не просто перемогти Уайлдера, а завершити поєдинок достроково.
"Мені не вистачало газу, щоб міцно поставити ноги на ринг і прикінчити Уайлдера. У мене не було необхідної енергії та витривалості. Я довгий час був поза рингом. Я просто був у поганій формі. От і все. Не буду вам брехати. Це правда. Мені не потрібно покращувати нокаутуючу міць. Мені треба прийняти її та розкрити так, як ми розкриваємо в собі любов.
Недостатньо думати про те, що я можу перемогти, перебоксувавши ВУайлдера. Я хочу знати, що здобув перемогу в бою. Мені потрібно убити його і завершити поєдинок достроково. Оформити нокаут, сто відсотків. Я розумію і приймаю це. Я вийду в ринг, усвідомлюючи, що не зможу перемогти суддівським рішенням. Я повинен нокаутувати його. Це справедливо. Якщо ти розумієш, з якою чортівнею тобі доведеться зіткнутися, то зможеш до цього підготуватися. Якщо ні - всяке може статися", - передає слова Ф'юрі BoxingScene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі та Уайлдер проведуть третій бій, чкий відбудеться незалежно від результатів другого.