Донецький "Шахтар" і лондонський "Арсенал" погодили деталі трансферу захисника Миколи Матвієнка, повідомляє zbirna.com.
За інформацією джерела, остаточне рішення залишається за лондонським клубом, який вибирає між українцем та іспанцем Пабло Марі.
Повідомляється, що клуб іспанця поки не може досягти остаточної домовленості з "Арсеналом".
Раніше повідомлялося, що лондонці домовилися про перехід Матвієнка на правах оренди за 5,3 млн. євро з опцією обов'язкового викупу за 26 млн. Але The Athletic пише, "Шахтар" не збирається відпускати захисника на правах оренди, а наполягає на повній продажу.
Як писав Знай.uа, атакуючий півзахисник і капітан "Шахтаря" Тайсон заявив, що хоче повернутися в "Інтернасьонал" в 2021 році.
Тайсон, twitter.com/FCShakhtar
Тайсон, twitter.com/FCShakhtar
"Хочу повернутися в Інтернасьонал - це клуб, який дав мені все. Він допоміг мені стати справжнім професіоналом, домогтися виступів у Європі. Я хочу віддячити їм, тому я постійно веду переговори зі своїм агентом. Є багато нюансів у цьому переході.
Думаю, що влітку буде правильний момент для мого повернення. Я закінчу свій контракт з Шахтарем в цьому році. У мене були пропозиції в минулому році - Мілан запропонував за мене 30 мільйонів євро, але мене не відпустили. В цьому році я більше не буду продовжувати контракт - я маю намір повернутися і бути поряд з сім'єю. Настав час зосередитися на виступах в Бразилії", - передає слова Тайсона Globo Esporte.
Нагадаємо, Тайсон є вихованцем "Интерсьонала".

Як писав Знай.uа, Тайсон може покинути клуб після 9 років в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Шахтар" продовжив контракт з Жуніором Мораесом.