В Австралії через побоювання про можливе поширення коронавіруса жіночу національну збірну Китаю з футболу ізолювали. Відомо, що делегація китаянок прилетіла на матч відбіркового турніру Олімпіади — по прибуттю в Брісбен їх перевірили співробітники прикордонної служби. Відомо, що дівчата будуть на карантині до 5 лютого.

Про це стало відомо завдяки повідомленням австралійських ЗМІ.

Жіноча збірна КНР з футболу, ABC
Жіноча збірна КНР з футболу, ABC

За інформацією журналістів, симптомів хвороби ні в кого з делегації не було помічено. Раніше в Австралії було зареєстровано перший випадок захворювання на коронавірус.

Варто нагадати нашим читачам, що в двох містах України медики запідозрили у місцевих жителів смертельний коронавірус, який лютував в Китаї.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зараз пацієнтів вже госпіталізували і взяли аналізи. У Китаї вже тривалий час масштабніших обертів набирає небезпечний коронавірус, що викликає пневмонію і респіраторні захворювання. Вже кілька тисяч людей в усьому світі було заражено цією хворобою, а також близько двохсот осіб померли.

Випадки зараження смертельними коронавірусом виявили в двох українських містах. Так, у Рівному до медиків звернулася 22-річна дівчина, яка повернулася з Китаю, і заявила, що захворіла - у неї підвищилася температура, з'явилися нежить і кашель. А у Львові було госпіталізовано двох чоловіків, які також днями приїхали з КНР з респіраторними симптомами.

Нагадаємо, українці збожеволіли через китайський коронавірус, а дефіцит масок — тільки початок.

Як повідомляв Знай.uа в Україні через грип та ГРВІ закривають школи, коли чекати піку захворювання.

Знай.uа писав, не тільки коронавірус з Китаю: які ще 5 смертельних інфекцій намагалися викосити людство.