Нападник "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду реалізував два пенальті в матчі 25-го туру чемпіонату Італії проти "Фіорентини" (3:0).
Тепер на рахунку Роналду 722 голи у офіційних матчах, і він вийшов на третє місце в історії за кількістю голів за всю кар'єру. Першу сходинку за цим показником займає бразилець Пеле (767 м'ячів), другу - Ромаріо (734).
Також до п'ятірки кращих бомбардирів в історії входять угорець Ференц Пушкаш (706) і аргентинець Ліонель Мессі (705).

Як повідомляв Знай.ua, Кріштіану Роналду забив неймовірний гол у матчі 17-го туру італійської Серії A проти "Сампдорії".

"Ювентус" переміг "Сампдорію" з рахунком 2:1. Роналду забив переможний гол головою у стрибку.
Кріштіану Роналду забив неймовірний гол, Twitter
Кріштіану Роналду забив неймовірний гол, Twitter
Як підрахували фахівці, Роналду підстрибнув на 71 см в момент удару, а його голова перебувала на висоті 256 см над полем.
Дивіться відео неймовірного голу:

Як повідомляв Знай.ua, Роналду і його кохана Джорджина Родрігес таємно одружилися.

За інформацією італійський ЗМІ, весілля пройшло в Марокко.
Церемонія була таємною, а ексклюзивне право на фото отримав італійський журнал "Novella 2000", який опублікує знімки в наступному номері.

Як писав портал Знай.ua, Родрігес відверто розповіла про стосунки з футболістом.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще