Відомий британський промоутер Спенсер Фірон вважає, що британцеві Ентоні Джоуша (23-1, 21 КО) необхідно якомога швидше провести бій з екс-абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Алекандром Усиком (17-0, 13 КО).
За словами Фірона, коли Усик освоїться в суперважкій вазі, буде дуже небезпечним суперником.
"На місці Джошуа я б подякував Кубрату Пулєву за довге очікування, а потім провів би бій з Усиком. Чому? Просто Усик - це якийсь ходячий терор. Потрібно якомога швидше провести бій і розібратися з ним. Але я б не ставив на того Джошуа, який намагається боксувати академічно.
Ентоні Джошуа, Getty Images
Ентоні Джошуа, Getty Images
Мені більше подобається той Джошуа-розбійник, який кидається на тебе. Не потрібно давати Олександру освоїтися в суперважкій вазі. Він майже не вразив мене в бою проти Візерспуна, але це ж був його перший поєдинок. Усик ще не відчуває себе тут комфортно. Це найкращий момент для бою. А то потім він буде небезпечним і принесе купу проблем", - передає слова Фирона Sky Sports.
Як писав Знай.ua, промоутер Усика розпочав перемовини з Джошуа та його командою. Олександр Красюк і промоутер Джошуа Едді Хірн зустрілися в Лондоні.
Про це Красюк повідомив на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши спільну фотографію.
"Цікаво поспілкувалися з Едді Хірном і Ентоні Джошуа", - підписав фото Красюк.

Нагадаємо, що Олександр Усик є обов'язковим претендентом на пояс WBO, яким володіє Ентоні Джошуа.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.