Нападаючий французького ПСЖ Неймар 5 лютого відзначає день народження. Футболістові виповнилося 28 років.

Неймар почав виступати з 11 років за молодіжну академію "Сантоса", а в 2009 році дебютував в основному складі клубу. В цьому ж році був визнаний найкращим молодим гравцем бразильської Ліги Пауліста. А в 2010 році з "Сантосом" став чемпіоном штату Сан-Паулу (кращий гравець розіграшу) і володарем Кубка Бразилії.
Влітку 2013 року перейшов в іспанську "Барселону", яка заплатила за його трансфер 57 млн євро. У сезоні 2014/2015 року разом з клубом зробив "золотий хет-трик", вигравши чемпіонат Іспанії, Кубок Іспанії та Лігу чемпіонів УЄФА.

Неймар, Getty Images
Неймар, Getty Images

У серпні 2017 року Неймар перейшов з "Барселони" в "Парі Сен-Жермен" за 222 млн євро, що зробило його найдорожчим футболістом у світі.
У складі національної збірної Бразилії Неймар ставав олімпійським чемпіоном-2016 і володарем Кубка конфедерацій-2013.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Як писав Знай.ua, також 5 лютого день народження святкує нападник "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду. Зоряному футболістові виповнилося 35 років.

Як писав портал Знай.ua, Роналду і його кохана Джорджина Родрігес таємно одружилися.