Гран-прі Формули-1 у Китаї скасовано через епідемію коронавіруса. Таке рішення прийняла Федерація спорту Шанхаю.
Федерація скасувала всі великі спортивні змагання на території регіону.

ГП Формули-1 в Китаї скасовано, Getty Images
ГП Формули-1 в Китаї скасовано, Getty Images

Гран-прі Китаю був запланований на середину квітня. FIA поки не робила жодних офіційних заяв з цього приводу.
Як писав Знай.ua, чемпіонат світу з легкої атлетики в приміщенні, який мав пройти 13-15 березня в Нанкіні (Китай), перенесено на 2021 рік, повідомляється на офіційному сайті Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій.

ЧС відклали на рік, Getty Images
ЧС відклали на рік, Getty Images

Таке рішення було прийнято у зв'язку з епідемією коронавіруса в Китаї. За останніми даними вірусом заражені вже близько 6000 осіб, з них 132 померли.
Організатори ЧС також відмовилися переносити турнір в іншу країну.
"Ми розглянули варіант перенесення змагань в іншу країну і хочемо подякувати містам, які зголосилися прийняти у себе чемпіонат. Однак, враховуючи стурбованість з приводу поширення вірусу за межі Китаю, ми вирішили не використовувати цей варіант, так як це може спричинити за собою перенесення на ще більший час", - йдеться у заяві прес-служби.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, пілот команди Mercedes Льюїс Хемілтон достроково став шестиразовим чемпіоном Формули-1.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще