Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Уайлдер (42-0-1, 41 КО) вважає себе найкращим афроамериканський боксером на даний момент.

За словами Уайлдера, він подає приклад усім.

"Я є найкращим активним афроамериканским бійцем. Я вірю в себе, сильно. Хоча я чемпіон світу в суперважкій вазі, я показую це людям. Я подаю приклад. В реванші з Ф'юрі я доведу, що я правий", - заявив Уайлдер.

Як писав Знай.ua, 22 лютого Уайлдер проведе реванш с британським екс-чемпіоном Тайсоном Ф'юрі (29-0-1, 20 КО).

Цей бій називають одним з найочікуваніших у 2020 році.

За словами Уайлдера, він виходить у ринг з психологією кілера, і впевнений, що перемога в реванші стане особливою.
"Мені здається, що ця перемога стане особливою, не такою, як інші. У нас з Ф'юрі є історія, яка завершилася спірною нічиєю. Я вважаю Тайсона братом за епохою, тим більше в суперважкій вазі. Інші бійці не хочуть розслаблятися і веселитися. Але ми з ним можемо насолоджуватися тим, що робимо кожен день.
Коли пролунає гонг, може статися все що завгодно. У бою з таким боксером, як Ф'юрі, потрібно бути пильним. В рингу час летить дуже швидко і ти намагаєшся встигнути показати все, до чого готувався. А Ф'юрі покаже свої боксерські навички, тому потрібно не забувати про час. Хоча, якщо враховувати мою міць, то це йому потрібно буде стежити за годинником і уникати мене всі 36 хвилин. Всі знають, що якщо я вийду на ринг, то я не буду грати. Сьогодні можна подуріти, але на ринг я вийду з психологією кілера", - передає слова Уайлдера Boxing News 24.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі

Як писав Знай.ua, на спільній прес-конференції, яка пройшла в Лос-Анджелесі, Уайлдер та Ф'юрі провели традиційну битву поглядів.