Британський екс-чемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) проведе реванш проти чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтея Уайлдера (42-0-1, 41 КО), який відбудеться 22 лютого.

Напередодні бою колишній тренер і дядько Тайсона - Пітер Ф'юрі дав йому пораду, як перемогти Уайлдера.

"Якщо Тайсон буде боксувати з розумом, він легко переможе Уайлдера. Деонтей розраховує тільки на свої сили, на свій удар. Він стоїть на рингу.

Я думаю, що Тайсон повинен піти вперед на нього. Вибити його із зони комфорту. І вбити його трохи", - сказав Пітер Ф'юрі.

Реванш Ф'юрі - Уайлдер називають одним з найочікуваніших у 2020 році.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

Як писав Знай.ua, на спільній прес-конференції, яка пройшла в Лос-Анджелесі, Уайлдер та Ф'юрі провели традиційну битву поглядів.
Нагадаємо, Ф'юрі заявив, що він має намір не просто перемогти Уайлдера, а завершити поєдинок достроково.
"Мені не вистачало газу, щоб міцно поставити ноги на ринг і прикінчити Уайлдера. У мене не було необхідної енергії та витривалості. Я довгий час був поза рингом. Я просто був у поганій формі. От і все. Не буду вам брехати. Це правда. Мені не потрібно покращувати нокаутуючу міць. Мені треба прийняти її та розкрити так, як ми розкриваємо в собі любов.
Недостатньо думати про те, що я можу перемогти, перебоксувавши Уайлдера. Я хочу знати, що здобув перемогу в бою. Мені потрібно убити його і завершити поєдинок достроково. Оформити нокаут, сто відсотків. Я розумію і приймаю це. Я вийду в ринг, усвідомлюючи, що не зможу перемогти суддівським рішенням. Я повинен нокаутувати його. Це справедливо. Якщо ти розумієш, з якою чортівнею тобі доведеться зіткнутися, то зможеш до цього підготуватися. Якщо ні - всяке може статися", - передає слова Ф'юрі BoxingScene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі та Уайлдер проведуть третій бій, чкий відбудеться незалежно від результатів другого.