Жіноча збірна України з тенісу вирвала перемогу у команди Хорватії у другому турі групового турніру першої групи Євро-Африканської зони Кубка Федерації.

Українки змогли з першого місця вийти в плей-офф змагань. Перемогу над балканською збірною наша команда здобула завдяки Еліні Світоліні та Даяні Ястремській.

Даяна Ястремська
Даяна Ястремська

Так, Даяна у першому матчі дня з деякими труднощами переграла у двох партіях 300-ю ракетку світу Леу Бошкович – 6:4, 6:4. Ястремській для перемоги знадобилося 77 хвилин. На рахунку українки дві подачі навиліт і шість реалізованих брейк-поінтів.

Даяна Ястремська
Даяна Ястремська

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У свою чергу Світоліна виявилася сильнішою за 234-у ракетку планети Яну Фетті – 6:3, 3:6, 6:1. В останній партії вона не залишила шансів суперниці і забезпечила Україні перше місце в групі.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Плей-офф за право зіграти у кваліфікації Світової групи Кубка Федерації-2021 наша збірна проведе 8 лютого. Суперницями українок стануть господині групового етапу – естонки.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Нагадаємо, що Світоліна забула подати заявку на турнір у Дубаї та отримала wild card.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світоліна піднялася в оновленому рейтингу WTA після завершення Australian Open-2020.

Також портал Знай.uа писав, що удар Світоліни визнано найкращим на Australian Open.