Ексабсолютний чемпіон світу у важкій вазі Алекандр Усик (17-0, 13 КО) травмувався напередодні бою проти британця Дерека Чісори (32-9-0, 23 KO).

Про це повідомив со-промоутер українця Едді Хірн.

За його словами, Усик травмував лівий лікоть.

"Усику потрібен час, щоб долікувати його лівий лікоть. Ми не були впевнені, що він буде готовий до березня, але до травня він повинен з'ясувати всі питання по здоров'ю", - розповів Хирн.

Бій Усик - Чісора був попередньо запланований на березень, а потім перенесений на квітень.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав Знай.ua, Едді Хірн заявив, що є проблема з датою бою Усик - Чісора.

Дерек Чісора
Дерек Чісора
"Оголошення бою Усик-Чісора дуже близько. У нас справді є проблема з датою. Поєдинок може пройти 28 березня на O2 в Лондоні або 11 квітня в Манчестері. У нас два варіанти і 28 березня виглядає більш переважно.
Це буде блискучий бій. Дерек Чісора повернувся і з Девідом Хеєм вони є чудовою командою. Вони вірять, що можуть виграти цей бій. Вони вірять, що можуть засмутити всіх своєю перемогою. Вони думають, що Усик не може впоратися з великими боксерами.
Усик вже бився у Великобританії. Він має одне з найбільш відомих імен в боксі. Це колосальний бій для британського та світового боксу. Ми дуже близькі до його організації", - передає слова Хірна Sky Sports.
Як писав Знай.ua, промоутер Усика розпочав перемовини з Джошуа та його командою. Олександр Красюк і промоутер Джошуа Едді Хірн зустрілися в Лондоні.
Про це Красюк повідомив на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши спільну фотографію.
"Цікаво поспілкувалися з Едді Хірном та Ентоні Джошуа", - підписав фото Красюк.

Нагадаємо, що Олександр Усик є обов'язковим претендентом на пояс WBO, яким володіє Ентоні Джошуа.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.