Український борець греко-римського стилю Ленур Теміров завоював бронзову медаль Чемпіонату Європи-2020 боротьби, який проходить в Римі, Італія.
У сутичці за третє місце Теміров, який виступає в категорії до 63 кг, переборов бронзового призера Олімпійських ігор в Ріо норвежця Стіга-Андре Берга з рахунком 3:3.
Як писав Знай.ua, борець греко-римського стилю Семен Новіков завоював золото Чемпіонату Європи-2020 з боротьби.
Семен Новіков, UWW
Семен Новіков, UWW
У фінальній сутичці Новіков, який виступає в категорії до 87 кг, здолав чемпіона Європи 2017 року, бронзового призера Європейський ігор 2019, угорця Віктора Лоринця.
Новіков тактично переграв Лоринця, впіймав того на помилках і виграв фінал з рахунком 7:1.
Семен Новіков стартував з дострокової перемоги над іспанцем Гарсією Фреснедою, у чвертьфіналі впевнено переміг дворазового чемпіона світу 2017 і 2018 років турка Метехана Башара. А в півфіналі переміг росіянина Олександра Комарова.
Нагадаємо, український борець греко-римського стилю, дворазовий чемпіон світу і депутат Верховної Ради від партії "Слуга народу" Жан Беленюк не поїхав на чемпіонат Європи з боротьби.

Як писав Знай.ua, на Відкритому кубку світу з грепплінгу, який пройшов у Санкт-Петербурзі (Росія) борець з Дагестану отримав жахливу травму.

Спортсмен здійснив невдалий маневр і зламав собі шию.

Паралізований борець був відразу госпіталізований. Зараз він у важкому стані із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, закритим переломом шийних хребців з ушкодженням спинного мозку.

Як раніше писав портал Знай.ua, Беленюк розповів, як тренується в перервах між засіданнями Верховної Ради.