Український борець греко-римського стилю, дворазовий чемпіон світу і депутат Верховної Ради від партії "Слуга народу" Жан Беленюк прокоментував скандал з чемпіоном світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василем Ломаченком (14-1, 10 КО).

Василь Ломаченко, Getty Images
Василь Ломаченко, Getty Images

Нагадаємо, Ломаченко на своїй сторінці в Instagram оприлюднив відео про російський спецназ, який спровокував скандал і викликав обурення прихильників.

На відео, яке "прославляє силу православного духу", знятому в Росії, присутні російські спецназівці.

Василь Ломаченко опублікував в Instagram відео про російський спецназ
Василь Ломаченко опублікував в Instagram відео про російський спецназ

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Беленюк прокоментував цю ситуацію, заявивши, що Ломаченку не варто вплутуватися в такі речі.
"По правді кажучи, я не зрозумів, що це було. Мені необхідно поговорити з ним, щоб він пояснив, що хотів показати, я не хочу про це говорити, адже я з ним не говорив.
Якщо тобі хочеться розповісти той же вірш, то його можна вивчити і зробити без відео. Зрозуміло, у мене є деякі думки, але не поговоривши з ним, я їх висловлювати не буду.
Я вважаю, що Вася - унікальна людина, боксер і улюбленець абсолютно всіх українців. До останнього часу був точно. Він, як і Усик, з тих, хто у день своїх виступів об'єднують всю Україну від заходу до сходу. Вважаю, що їм не варто вплутуватися в такі речі. Просто несіть славу Україні, показуйте хороші результати, а все інше треба перемістити на другий план. Спроби комусь щось донести зачепить ту або іншу сторону. Просто будьте загальними улюбленцями.
У Васі, як і у Саші Усика, повинні працювати люди, контролюючі стратегію розвитку Instagram. Вони повинні контролювати такі речі", - сказав Беленюк.