Українські спортсменки завоювали чотири медалі чемпіонату Європи-2020 з вільної боротьби, який проходить в Римі, Італія.

Срібні медалі чемпіонату Європи завоювали Оксана Ливач (вагова категорія до 50 кг) та Соломія Винник (55 кг).

Оксана Ливач
Оксана Ливач

Лисак Ангеліна (до 59 кг) та Алла Черкасова (до 68 кг) завоювали бронзу ЧЄ.

Як писав Знай.ua, борець греко-римського стилю Семен Новіков завоював золото Чемпіонату Європи-2020 з боротьби.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Семен Новіков, UWW
Семен Новіков, UWW

У фінальній сутичці Новіков, який виступає в категорії до 87 кг, здолав чемпіона Європи 2017 року, бронзового призера Європейський ігор 2019, угорця Віктора Лоринця.

Новіков тактично переграв Лоринця, впіймав того на помилках і виграв фінал з рахунком 7:1.

Семен Новіков стартував з дострокової перемоги над іспанцем Гарсією Фреснедою, у чвертьфіналі впевнено переміг дворазового чемпіона світу 2017 і 2018 років турка Метехана Башара. А в півфіналі переміг росіянина Олександра Комарова.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Український борець греко-римського стилю Ленур Теміров завоював бронзову медаль Чемпіонату Європи-2020 боротьби, який проходить в Римі, Італія.

У сутичці за третє місце Теміров, який виступає в категорії до 63 кг, переборов бронзового призера Олімпійських ігор в Ріо норвежця Стіга-Андре Берга з рахунком 3:3.

Ленур Теміров, НОК України
Ленур Теміров, НОК України

Нагадаємо, український борець греко-римського стилю, дворазовий чемпіон світу і депутат Верховної Ради від партії "Слуга народу" Жан Беленюк не поїхав на чемпіонат Європи з боротьби.

Як раніше писав портал Знай.ua, Беленюк розповів, як тренується в перервах між засіданнями Верховної Ради.