Українка Ірина Геращенко ефектно виграла комерційні змагання Brnenska Latka, які 15 лютого, приймало чеське місто Брно.

24-річна Геращенко виграла "золото" з результатом в 1,94 метри. Зазначимо, що цей показник став кращим на шість сантиметрів від другого місця.

Ірина Геращенко, стрибки у висоту


Українка гарантувала собі перемогу вже у першій спробі, коли взяла висоту 1,91 см, а далі змагалася лише сама з собою… Та заочно - з Ярославою Магучих.

З другої спроби Геращенко підкорилась висоту 1,94, що й стало фінальним результатом. Вона була близька до того, щоб у наступних спробах подолати 1,96 та 2,00, але цього разу не судилося.

Зазначимо, що українка Ярослава Магучих не приймала участі у цих змаганнях та віддала перевагу Глазго, там українка перемогла з результатом 1,93 м.

Топ переможців на цих змаганнях виглядав наступним чином:

  • Ірина Геращенко (Україна) - 1,94 м
  • Маруша Чернюл (Сербія) - 1,88 м
  • Світлана Радзівіл (Узбекистан) - 1,88 м
  • Торе Ангельсон (Норвегія) - 1,88 м

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше спортсменка Юлія Ткач виграла золоту медаль для жіночої збірної України на чемпіонаті Європи з боротьби

Також "Знай.ua" писав, що перша ракетка України Еліна Світоліна сенсаційно програла у чвертьфіналі турніру