Британський екс-чемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) проведе реванш проти чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтея Уайлдера (42-0-1, 41 КО), який відбудеться 22 лютого.

Колишній чемпіон світу з боксу Евандер Холіфілд дав свій прогноз на цей бій.

За словами Холіфілда, шанси у боксерів рівні, і виграє той, хто зможе проявити себе з найкращого боку.

"Я вважаю, що шанси 50/50. Уайлдер здатний відправити в нокаут будь-якого боксера. Що стосується Ф'юрі, то він дуже розумний хлопець.

Виграє той, хто зможе проявити себе з найкращого боку і показати свій бокс. Кожен може придумати виправдання, але переможе той, хто їх не шукає.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Уайлдер буде намагатися нокаутувати, адже він це вміє. Ф'юрі потрібно багато ударів, що б вразити суперника. Йому буде складніше", - заявив Холіфілд в інтерв'ю Metro.

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

Реванш Ф'юрі - Уайлдер називають одним з найочікуваніших у 2020 році.

Як писав Знай.ua, на спільній прес-конференції, яка пройшла в Лос-Анджелесі, Уайлдер та Ф'юрі провели традиційну битву поглядів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ф'юрі заявив, що він має намір не просто перемогти Уайлдера, а завершити поєдинок достроково.

"Мені не вистачало газу, щоб міцно поставити ноги на ринг і прикінчити Уайлдера. У мене не було необхідної енергії та витривалості. Я довгий час був поза рингом. Я просто був у поганій формі. От і все. Не буду вам брехати. Це правда. Мені не потрібно покращувати нокаутуючу міць. Мені треба прийняти її та розкрити так, як ми розкриваємо в собі любов.

Недостатньо думати про те, що я можу перемогти, перебоксувавши Уайлдера. Я хочу знати, що здобув перемогу в бою. Мені потрібно убити його і завершити поєдинок достроково. Оформити нокаут, сто відсотків. Я розумію і приймаю це. Я вийду в ринг, усвідомлюючи, що не зможу перемогти суддівським рішенням. Я повинен нокаутувати його. Це справедливо. Якщо ти розумієш, з якою чортівнею тобі доведеться зіткнутися, то зможеш до цього підготуватися. Якщо ні - всяке може статися", - передає слова Ф'юрі BoxingScene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі та Уайлдер проведуть третій бій, чкий відбудеться незалежно від результатів другого.