Британський ексчемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) проведе реванш проти чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтея Уайлдера (42-0-1, 41 КО), який відбудеться 22 лютого.

Реванш Уайлдер - Ф'юрі відбудеться 22 лютого, boxingscene.com
Реванш Уайлдер - Ф'юрі відбудеться 22 лютого, boxingscene.com

Напередодні бою Ф'юрі зробив несподівану заяву. За словами боксера, він готовий завершити кар'єру після перемоги над Уайлдером.

"Коли я поб'ю Уайлдера, я закінчу гру. Вона буде завершена. Я виграю кожен пояс, який тільки можна виграти: від другорядного до великого. Я двічі виграв пояс The Ring, ставши другою такою людиною в історії - після Мохаммеда Алі. Тому мені не потрібно більше битися. Який сенс? Що я від цього отримаю?", - передає слова Ф'юрі ESPN MMA в Twitter.

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Реванш Ф'юрі - Уайлдер називають одним з найочікуваніших у 2020 році.

Як писав Знай.ua, на спільній прес-конференції, яка пройшла в Лос-Анджелесі, Уайлдер та Ф'юрі провели традиційну битву поглядів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ф'юрі заявив, що він має намір не просто перемогти Уайлдера, а завершити поєдинок достроково.

"Мені не вистачало газу, щоб міцно поставити ноги на ринг і прикінчити Уайлдера. У мене не було необхідної енергії та витривалості. Я довгий час був поза рингом. Я просто був у поганій формі. От і все. Не буду вам брехати. Це правда. Мені не потрібно покращувати нокаутуючу міць. Мені треба прийняти її та розкрити так, як ми розкриваємо в собі любов.

Недостатньо думати про те, що я можу перемогти, перебоксувавши Уайлдера. Я хочу знати, що здобув перемогу в бою. Мені потрібно убити його і завершити поєдинок достроково. Оформити нокаут, сто відсотків. Я розумію і приймаю це. Я вийду в ринг, усвідомлюючи, що не зможу перемогти суддівським рішенням. Я повинен нокаутувати його. Це справедливо. Якщо ти розумієш, з якою чортівнею тобі доведеться зіткнутися, то зможеш до цього підготуватися. Якщо ні - всяке може статися", - передає слова Ф'юрі BoxingScene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі та Уайлдер проведуть третій бій, чкий відбудеться незалежно від результатів другого.