19-річна українська дзюдоїстка, дворазова чемпіонка світу Дарья Білодід відпочиває в теплих краях після змагань, де 8 лютого виграла золоту медаль на турнірі Grand Slam.

На своїй сторінці в Instagram спортсменка поділилася фотографіями з відпустки:

Як раніше писав Знай.ua, Білодід розповіла про перші кроки в спорті.

За словами Дарини, спорт - цікава і приголомшлива частина її життя, а дзюдо вона полюбила з першого тренування.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Вдячна долі, що звела мене з цим прекрасним видом спорту - дзюдо, але це і не дивно, так як я виросла в родині дзюдоїстів і в свої ранні роки вже чула про кімоно, тренування та змагання. Полюбила я його з дитинства і з самого першого тренування загорілася бажанням тренуватися.

Пам'ятаю, як прийшла ув дитячу групу, сама ще не знала жодної техніки і боротися не вміла, а діти були старші і вже знали деякі прийоми. Перший час, звичайно, мене перемагали всі і кидали в різні боки, а я плакала кожне тренування. Але моє бажання виграти було настільки сильним, що через деякий час наполегливих тренувань і гірких сліз я почала вигравати, в той час я відчула справжній кайф від цього процесу.

Дарина Білодід
Дарина Білодід

Поступово я вже влилася в цей вид спорту і почала цікавитися ним все більше і більше. Вивчала правила, стежила за топовими спортсменами зі всього світу і прагнула до них. Напевно не було жодного дня, щоб я не подивилася відео боротьби якогось дзюдоїста. Завжди мріяла про те, щоб вийти на їх рівень. А коли лягала спати, уявляла у себе в голові змагання, придумувала суперників і перед сном у мене в голові відбувалися серйозні протистояння. Як говориться, "думки матеріальні", ну звичайно, якщо не тільки прокручувати їх у себе в голові, але й докладати зусиль.

Для мене дзюдо, це більше, ніж просто спорт. Це дуже цікава і приголомшлива частина мого життя!" - написала Білодід в Instagram.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Дарина Білодід підкорила Говерлу.