Збірна України зберегла свою позицію в оновленому рейтингу ФІФА.

У рейтингу збірних українська команда залишилася на 24-й позиції, яку зайняла в кінці минулого року.

Перша десятка рейтингу також залишилася без змін. Лідирує збірна Бельгії, на другому місці Франція, а замикає трійку лідерів збірна Бразилії.

Оновлений рейтинг ФІФА:

Оновлений рейтинг ФІФА
Оновлений рейтинг ФІФА

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко включений до топ-10 найкращих тренерів національних команд за версією IFFHS.

Шевченко посів восьме місце, набравши 41 очко.

Андрій Шевченко
Андрій Шевченко

Очолив рейтинг тренер збірної Португалії (112), другий - наставник Бразилії Тіте (102), третім став Роберто Мартінес (97), що очолює команду Бельгії.

Також у топ-10 потрапили Дідьє Дешам (Франція, 87), Гарет Ворот (Англія, 45), Роберто Манчіні (Італія, 42) та Фелікс Санчес (Катар, 11).

ТОП-10 найкращих тренерів року за версією IFFHS
ТОП-10 найкращих тренерів року за версією IFFHS

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під керівництвом Андрія Шевченка збірна України виграла свою групу в Лізі націй, а також достроково кваліфікувалася на Євро-2020.

Як писав портал Знай.ua, Україна піднялася в рейтингу ФІФА.