Півзахисник донецького "Шахтаря" Тайсон став найкращим гравцем матчу 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Бенфіки", в якому українська команда здобула перемогу з рахунком 2:1.

За даними InStat, рейтинг ефективності Тайсона склав 323 бали. В активі Тайсона - один удар по воротах, шість гострих передач і шість виграних протистоянь.

Шахтар переміг Бенфіку в матчі Ліги Європи, twitter.com/FCShakhtar
Шахтар переміг Бенфіку в матчі Ліги Європи, twitter.com/FCShakhtar

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У трійку найкращих гравців матчу також увійшли Віктор Коваленко (317 балів) і Ісмаїлі (314 балів).

Нагадаємо, Тайсон заявив, що хоче повернутися в "Інтернасьонал" в 2021 році.

"Хочу повернутися в Інтернасьонал - це клуб, який дав мені все. Він допоміг мені стати справжнім професіоналом, домогтися виступів у Європі. Я хочу віддячити їм, тому я постійно веду переговори зі своїм агентом. Є багато нюансів у цьому переході.

Думаю, що влітку буде правильний момент для мого повернення. Я закінчу свій контракт з Шахтарем в цьому році. У мене були пропозиції в минулому році - Мілан запропонував за мене 30 мільйонів євро, але мене не відпустили. В цьому році я більше не буду продовжувати контракт - я маю намір повернутися і бути поряд з сім'єю. Настав час зосередитися на виступах в Бразилії", - передає слова Тайсона Globo Esporte.

Нагадаємо, Тайсон є вихованцем "Интерсьонала".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як раніше писав Знай.uа, півзахисник донецького "Шахтаря" Тайсон визнаний найкращим гравцем року в Україні.

Премію футболісту вручили на церемонії нагородження "Футбольні зірки України-2019", яка відбулася 2 грудня у Києві.

У голосуванні за це звання Тайсон випередив одноклубника Марлоса і півзахисника "Динамо" Віктора Циганкова.

В 2019 році Тайсон у складі "Шахтаря" виграв чемпіонат і Кубок України. У сезоні 2019/20 бразилець провів 16 матчів, відзначившись 6 голами і 6 результативними передачами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тайсона позбавили статусу капітана "Шахтаря".