Британський ексчемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) та чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Уайлдер (42-0-1, 41 КО) проведуть реванш 22 лютого.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі, Boxing Scene
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі, Boxing Scene

Ексчемпіон світу в суперважкій вазі, легендарний український боксер Володимир Кличко дав свій прогноз на цей бій.

"Я зустрічався в рингу з Ф'юрі і спарингував з Уайлдером. Мені добре відомо, на що здатні ці хлопці. Думаю, що є два результати: або Ф'юрі переможе за очками, або його нокаутують.

Багато чого буде залежати від того, в якому психологічному стані боксери підійдуть до очної зустрічі. Тут важлива психологія, а не фізична форма", - передає слова Володимира Кличка BoxingScene.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ф'юрі та Уайлдер влаштували бійку, Boxing Scene
Ф'юрі та Уайлдер влаштували бійку, Boxing Scene

Бій почнеться близько 07:00 за київським часом. В Україні бій Ф'юрі - Уайлдер покаже сервіс Megogo. Бій також буде транслюватися на супутникових телеканалах Sport 1 HD, TVP Sport HD, MATCH TV HD, Fox Sports PPV, Canal + HD France.

Напередодні боксери зустрілися на фінальній прес-конференції в Лас-Вегасі, де провели традиційну битву поглядів.

Зустріч почалася словесною перепалкою, потім Ф'юрі і Уайлдер почали штовхатися, що ледь не закінчилося бійкою.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі, Boxing Scene
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі, Boxing Scene

Члени команд боксерів вийшли на сцену, щоб запобігти бійці.

Реванш Ф'юрі Уайлдер називають одним з найбільш очікуваних в 2020 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ф'юрі заявив, що він має намір не просто перемогти Уайлдера, а завершити поєдинок достроково.

"Мені не вистачало газу, щоб міцно поставити ноги на ринг і прикінчити Уайлдера. У мене не було необхідної енергії та витривалості. Я довгий час був поза рингом. Я просто був у поганій формі. От і все. Не буду вам брехати. Це правда. Мені не потрібно покращувати нокаутуючу міць. Мені треба прийняти її та розкрити так, як ми розкриваємо в собі любов.

Недостатньо думати про те, що я можу перемогти, перебоксувавши Уайлдера. Я хочу знати, що здобув перемогу в бою. Мені потрібно убити його і завершити поєдинок достроково. Оформити нокаут, сто відсотків. Я розумію і приймаю це. Я вийду в ринг, усвідомлюючи, що не зможу перемогти суддівським рішенням. Я повинен нокаутувати його. Це справедливо. Якщо ти розумієш, з якою чортівнею тобі доведеться зіткнутися, то зможеш до цього підготуватися. Якщо ні - всяке може статися", - передає слова Ф'юрі BoxingScene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі і Уайлдер проведуть третій бій, який відбудеться незалежно від результатів другого.