Капітан футбольного клубу "Шахтар" Донецьк Андрій П'ятов поспілкувався з журналістами і висловив подяку українським вболівальникам після матчу з "Бенфікою".

Також воротар донецького клубу висловив бажання допомогти громадянам України, яких евакуювали з центру епідемії коронавіруса в Ухані. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Андрій П'ятов, twitter.com/FCShakhtar
Андрій П'ятов, twitter.com/FCShakhtar

– Вся Україна стежила не тільки за футболом, але і за поверненням українців з Китаю. Відчувалося це у команді?

"Так, звичайно. Вчора був важкий день, але ми стежили за новинами, за тим, як наші громадяни поверталися з Китаю, з центру епідемії. Тим більше вони прилетіли до Харкова на борту літака SkyUp. Ви знаєте, що ця авіакомпанія – наш партнер, і ми вдячні керівництву і пілотам за їх самовідданий вчинок. Також хочу від імені всієї команди підтримати тих, хто повернувся з Китаю і знаходиться зараз в Нових Санжарах. Ми говорили з генеральним директором клубу Сергієм Палкіним і вирішили, що готові всі гроші, виручені від продажу квитків на матч з "Бенфікою", спрямувати на забезпечення комфортних побутових умов для тих, хто змушений перебувати ці 14 днів карантину у Нових Санжарах.", - зазначив П'ятов.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Анастасія Зінченко в Ухані
Анастасія Зінченко в Ухані

– Чули про історію українки, яка залишилася в Ухані через собаку?

"Так, після матчу дізналися. "Бенфіці" вирішальний гол забив Віктор Коваленко – він же з Херсона, як і ця дівчина – Настя Зінченко. Після поєдинку вдалося поспілкуватися з Рінатом Ахметовим. Обговорили гру, і президент виступив з ініціативою відправити клубний літак, щоб забрати Настю і інших українців з Китаю. Домовилися, що якщо в цьому буде потреба, то клуб готовий відправити наш клубний літак за рештою українців в Ухані.", - заявив П'ятов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Якщо буде війна, ми їх легко порвемо": що думають китайці про неприйняття українців в Україні.

Як повідомляв Знай.uа в мережі привели докази причетності українсько-російського політика до заворушень у Нових Санжарах.

Знай.uа писав, зганьбилися на весь світ! Що іноземні ЗМІ писали про хаос у Нових Санжарах.