Тайсон Ф'юрі

"Циганський король", скандальний британець Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) з'явився в реванші з Деонтеєм Уайлдером (42-1-1, 41 КО) на троні. Епатажного боксера в мантії та з короною на голові винесли четверо дівчат. Це було тріумфальне повернення короля - Ф'юрі розгромив Уайлдера і забрав його титул.

Деонтей Уайлдер

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Деонтей Уайлдер не менш ефектно з'явився у рингу перед боєм з Ф'юрі. Він вийшов у страхітливому чорному костюмі з черепами, який підсвічувався червоним світлом.

Деонтей Уайлдер, Getty Images
Деонтей Уайлдер, Getty Images

За словами Уайлдера, саме через цей костюм він і програв бій. Його вага склала 18 кг, і з самого початку поєдинку Уайлдер не відчував ніг.

Мухаммед Алі

Саме Мухаммед Алі поклав початок використанню музичного супроводу для виходу в ринг. Так, на бій з Ерні Шейверсом у 1977 році Мохаммед виходив під музику з кіносаги "Зоряні війни". Це було епічно.

Володимир Кличко

Легендарний ексчемпіон світу з боксу Володимир Кличко завжди ефектно з'являвся в рингу.

Володимир виходив під пісню Red Hot Chili Peppers " Can't Stop", а його поява супроводжувалася найкращими кадрами минулих боїв, піротехнікою та голографією.

Денис Берінчик

Кожну свою появу в рингу Денис Берінчик перетворює на шоу. Він виходив в образах гладіатора, в'язня, байкера та Супер Маріо. На бій проти аргентинського боксера Ектора Едгардо Сармиенто Берінчик вийшов в образі руйнівного Халка.

Денис Берінчик, facebook.com/K2Ukraine
Денис Берінчик, facebook.com/K2Ukraine

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі сенсаційно переміг Деонтея Уайлдера у сьомому раунді, коли команда американця викинула рушник. Уайлдер був незадоволений цим рішенням.

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

Як повідомляв портал Знай.ua, Уайлдер готовий провести третій бій з Ф'юрі.