62-річний американець Джордж Худ встановив новий світовий рекорд за стояння в планці, повідомляє USA TODAY.

Худ, колишній солдат морської піхоти, простояв в планці на руках 8 годин 5 хвилин і 15 секунд.

До цього рекорд належав китайцеві Мао Вейдонгу, який в 2016 році простояв в планці 8 годин 1 хвилину 1 секунду.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

До цього рекорду Худ готувався 18 місяців. Він займався по 7 годин на день.

"Я проводив у планці по 4-5 годин з 24. Я роблю по 700 віджимань, 2000 присідань з підходами по 100 і 500 присідань на одну ногу на добу. Для зміцнення верхньої частини тіла виконую по 300 згинань рук", - розповів Худ.

Під час виконання вправи Джордж Худ слухав важку музику, зокрема – Van Halen і Rammstein. За словами атлета, це допомагало йому, коли ставало важко.

Як писав Знай.ua, зірковий нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі встановив черговий рекорд Примери.

Ліонель Мессі, Getty Images
Ліонель Мессі, Getty Images

Після матчу проти "Бетіса" Мессі став першим легіонером в історії чемпіонату Іспанії за кількістю проведених зустрічей у стартовому складі своєї команди. У Мессі їх 416.
Після матчу з "Бетісом", за спиною у Мессі опинився Гама да Сілва Донато, який виступав з 1988 по 1993 за мадридський "Атлетико" і за за "Депортіво" з 1993 по 2003

Ліонель Мессі, Getty Images
Ліонель Мессі, Getty Images

Ліонель Мессі, Getty Images
Ліонель Мессі, Getty Images

Мессі, забивши гол у матчі проти "Боруссії" (3:1), встановив черговий рекорд ЛЧ. Німецький клуб став 34-й командою, якій Мессі забивав у Лізі чемпіонів.

Більшій кількості клубів ніхто не зміг забити. Показником в 33 клуби можуть похвалитися лише португальський нападник Кріштіану Роналду ("Ювентус") та іспанець Рауль Гонсалес.
Крім того, для Мессі матч з "Боруссією" став 700-м за "Барселону".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Ліонель Мессі встановив унікальний рекорд в Лізі чемпіонів.