Обов'язковий претендент на титул WBC у суперважкій вазі Ділліан Уайт (26-1, 18 КО) хоче провести бій з ексчемпіоном WBC Деонтеєм Уайлдером (42-1-1, 41 КО).

За словами Уайта, він розчарований поразкою Уайлдера в реванші з британцем Тайсоном Ф'юрі (30-0-1, 21 КО).

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

"Мене розчарувала поразка Уайлдера. Але я все одно хочу боксувати з цим хлопцем, незважаючи ні на що. Я дуже довго чекав свого шансу. Уайлдер - великий боягуз. Він відмовлявся давати мені шанс, коли був чемпіоном, тому нехай дасть його тепер.

Тайсон Ф'юрі зробив з Деонтеєм те, що я мав намір зробити. Але я б закінчив поєдинок не так - я б нокаутував його. Тайсон красиво "удосрочив" його на ногах, я відправлю його в нокаут", - передає слова Уайта Sky Sports News.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як писав Знай.ua, за словами Уайлдера, Ф'юрі бився брудно, і рефері йому це дозволив.

Деонтей Уайлдер програв у реванші проти Тайсона Ф'юрі, Getty Images
Деонтей Уайлдер програв у реванші проти Тайсона Ф'юрі, Getty Images

"Віддаю належне Ф'юрі. Дуже щасливий за нього та його досягнення. Вітаю його, він вийшов на бій з класним планом, але він був настільки брудним, наскільки це взагалі можливо. Прокинувшись на наступний день після бою, я відчув безліч гематом та синців на потилиці і ззаду на шиї. Неспроста після першого нокдауну я відразу ж звернувся до Кенні Бейлису, який довго розповідав, що буде мене штрафувати і взагалі дискваліфікує, якщо я буду бити по потилиці або після команди "брейк". Виходить, ці правила ставилися тільки до мене, але не до мого суперника, який робив це протягом усього бою і не був покараний.

Ф'юрі затискав мою голову і завдавав удари в тулуб, вис на мене і продовжував бити. І респект йому за це, тому що він робив те, що повинен робити боєць - битися і перемагати. Якщо тобі дозволено битися брудно, чому не користуватися цим? Я це розумію. Просто рефері потрібно було дотримуватися своїх же правил. Ти приходиш до мене в роздягальню, красиво говориш про чесну гру. Не щастить мені з рефері, а Ф'юрі знав це. Він вийшов битися брудно, і рефері йому це дозволив. Але я все одно вітаю його з перемогою і дуже за нього радий", - цитує Уайлдера 24boxing.com.ua.

Нагадаємо, Уайлдер звільнить свого тренера Марка Бреланда.

Як писав Знай.ua, Уайлдер пояснив свою поразку в реванші з Ф'юрі. За його словами, виною всьому його важкий костюм, в якому він виходив на бій. Його вага склала 18 кг.

Деонтей Уайлдер, Getty Images
Деонтей Уайлдер, Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі сенсаційно переміг Деонтея Уайлдера у сьомому раунді, коли команда американця викинула рушник. Уайлдер був незадоволений цим рішенням.

Як повідомляв портал Знай.ua, Уайлдер готовий провести третій бій з Ф'юрі.