Володар титулу IBF Теофимо Лопес (15-0, 12 КО) зізнався, чому ненавидить чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО).

За словами Лопеса, його дратує ситуація, що його команда протягом декількох років не могла домовитися про бій з Ломаченком.

Василь Ломаченко, Getty Images
Василь Ломаченко, Getty Images

"Кожен бій - це найбільший поєдинок у моєму житті, особливо з цього моменту. Річард Коммі був великим боєм. Зараз ми піднялися ще вище, буде ще один великий поєдинок. Я думаю, це просто те, що я хочу показати - великі бої, краща опозиція. Я готовий до всього.

Я ненавиджу, що мені роками доводилося просити бій з Ломаченком. Я сказав батькові: "Ми більше не будемо просити поєдинок з Василем, це просто станеться само по собі". І тепер це реальність. Це зайняло три роки. Він хотів, щоб це було довше. Я не думаю, що Ломаченко очікував від мене того, що я зробив. Люди недооцінюють мене. Продовжуйте це робити. Я люблю і ціную це. Не знаю, може, я так виглядаю, що вони думають, що я не можу це зробити. Але потім я показую себе. Мої навички говорять за мене", - передає слова Лопеса YouTube-канал Vringe Vision.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав Знай.ua, бій Ломаченко - Лопес запланований на 30 травня, але поки не підтверджений офіційно.

Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com

В інтерв'ю Fighthype Лопес образив свого майбутнього суперника, назвавши Ломаченка "тиранозавром з мальники ручками".

"До мене підійшов чоловік з Міжнародного залу боксерської слави і сказав, що після бою з Ломаченком вони були б раді отримати мої рукавички. Сказав, що мене включать до Залу слави в один момент. І я стою і думаю: "Мені всього 22 роки, а мені таке кажуть". Мені, звичайно, це було приємно.

Так, 30 травня я вийду проти Ломаченка. Буду битися з маленьким тиранозавром. Ну, з тиранозавром, який хитається так зі сторони в сторону", - сказав Лопес.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, телеканал ESPN назвав бій Ломаченко - Лопес одним з найбільш очікуваних поєдинків 2020 року, включивши бій в топ-20.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

Як повідомляв портал Знай.ua, опубліковано офіційний постер бою Ломаченко - Лопес.