Володар титулу IBF Теофимо Лопес (15-0, 12 КО) проведе наступний бій проти чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО).

Бій Ломаченко - Лопес запланований на 30 травня, але поки не підтверджений офіційно.

Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com

Батько і тренер Лопеса Теофимо Лопес-старший поділився прогнозом на цей бій, а також назвав головні переваги сина над Ломаченком.

"Є одна річ, про яку люди не знають. Мій син любить шульгів. Ломаченко не зможе вдарити його жодного разу. Я бачу, що цей бій не триватиме п'ять раундів. Може, він навіть не пройде перший раунд, тому що Ломаченко ніколи не зустрічався з таким бійцем, як мій син.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Є ще одна річ. Ломаченко відчуває великий тиск, тому що він говорить багато нісенітниці: "Хто такий Теофимо? Хто такий Теофимо?". Я ще два роки тому говорив, що ми виграємо титул чемпіона за 15 боїв і відірвемо Василю голову за 16 поєдинків.

Мої прогнози стали реальністю. Як можна було передбачити два роки тому, що мій син стане чемпіоном за 15 боїв? Я сказав це! Я не бачу, щоб цей бій пройшов п'ять раундів. Всі думають, що я божевільний, але подивимося", - передає слова Лопеса-старшого fightnews.info.

Як писав Знай.ua, Лопес образив свого майбутнього суперника, назвавши Ломаченка "тиранозавром з маленькими ручками".

"До мене підійшов чоловік з Міжнародного залу боксерської слави і сказав, що після бою з Ломаченком вони були б раді отримати мої рукавички. Сказав, що мене включать до Залу слави в один момент. І я стою і думаю: "Мені всього 22 роки, а мені таке кажуть". Мені, звичайно, це було приємно.

Так, 30 травня я вийду проти Ломаченка. Буду битися з маленьким тиранозавром. Ну, з тиранозавром, який хитається так зі сторони в сторону", - сказав Лопес в інтерв'ю Fighthype.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, телеканал ESPN назвав бій Ломаченко - Лопес одним з найбільш очікуваних поєдинків 2020 року, включивши бій в топ-20.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

Як повідомляв портал Знай.ua, опубліковано офіційний постер бою Ломаченко - Лопес.