Нападник "ПСЖ" Кіліан Мбаппе включений до попереднього складу національної збірної Франції на Олімпійські ігри-2020 в Токіо.

Всього в списку 80 футболістів, з яких виберуть 50, а потім затвердять остаточну заявку з 18 гравців до 23 років та 4 гравців старшого віку.

Президент Федерації футболу Франції Ноель ле Грэт заявив, що вік і талант Мбаппе дозволяють йому виступити на Олімпіаді.

"Мбаппе у списку - вік і талант дозволяють йому виступити в Токіо. Правда, президенти клубів вважають, що дати олімпійського турніру не дуже підходящі. Я бачив боса парижан, він просто сказав мені, що француз в порядку", - передає слова Ноеля ле Грэта Goal.com.

Олімпійські ігри-2020 в Токіо пройдуть з 24 липня по 9 серпня.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Літні Олімпійські ігри-2020 можуть провести без глядачів через спалах коронавіруса у світі. Про це пише британське видання Daily Mail.

Олімпійські ігри в Токіо пройдуть з 24 липня по 9 серпня 2020 року, Getty Images
Олімпійські ігри в Токіо пройдуть з 24 липня по 9 серпня 2020 року, Getty Images

Таке рішення дозволить зберегти тисячі вболівальників від ризику зараження коронавірусом і поширення його по світу.

На території Японії на даний момент перебуває 961 заражений вірусом і зафіксовано 12 випадків смерті від епідемії.

Як писав Знай.uа, через коронавірус було скасовано марафон в Токіо, один з шести головних марафонів світу з серії World Marathon Majors.

Марафон у Токіо - один з шести World Marathon Majors, runsociety.com
Марафон у Токіо - один з шести World Marathon Majors, runsociety.com

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, чемпіонат світу з легкої атлетики в приміщенні, який мав пройти 13-15 березня в Нанкіні (Китай), перенесено на 2021 рік.

ЧС відклали на рік, Getty Images
ЧС відклали на рік, Getty Images

Таке рішення було прийнято у зв'язку з епідемією коронавіруса в Китаї. За останніми даними вірусом заражені вже близько 6000 осіб, з них 132 померли.

Організатори ЧС також відмовилися переносити турнір в іншу країну.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Євро-2020 під загрозою зриву через коронавірус.