Чемпіон WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) розповів, чим хоче займатися після завершення професійної кар'єри.

За словами Ф'юрі, він хоче відкрити тренувальний зал для юних боксерів.

"В даний момент я займаюся відкриттям боксерського залу. Роботи в цьому напрямку вже ведуться повним ходом. Колись у дитинстві у мене була можливість прийти в зал і стати тим, ким я є зараз.

Хочу подарувати дітям таку ж можливість. Поки що моя робота - це все моє хобі. Але після відходу з боксу я зможу присвятити новому заняттю більше часу", - розповів Тайсон в ефірі ITV.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі сенсаційно переміг Деонтея Уайлдера у сьомому раунді, коли команда американця викинула рушник. Уайлдер був незадоволений цим рішенням.

Уайлдер активно почав бій з самого першого раунду, завдаючи потужні удари, але Ф'юрі заволодів центром рингу і теж наносив багато акцентованих ударів.

Тайсон викидав джеби і удари по корпусу, а Уайлдер намагався бити назустріч. Вже в третьому раунді британець відправив Деонтея в нокдаун.

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

З четвертого раунду Ф'юрі повністю заволодів ініціативою і пресингував суперника. Уайлдер намагався клінчувати.

У п'ятому раунді Ф'юрі знову відправив Уайлдера в нокдаун. Деонтей вже ледь тримався на ногах, але продовжив бій.

У сьомому раунді Ф'юрі пішов в атаку, затиснувши суперника в кутку біля канатів. Деонтей не відповідав на серію потужних ударів в голову, і рефері зупинив бій. А кут Уайлдера викинув рушник.

Таким чином, Ф'юрі знову став чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC (вперше з 2015 року).

Як повідомляв портал Знай.ua, названо дату третього бою Ф'юрі - Уайлдер.