Доньку легендарного футбольного воротаря "Зеніту" В'ячеслава Малафєєва — Ксенію — затримала поліція в Петербурзі. 16-річна дівчина робила закладку. Про це повідомляє телеграм-канал LIFE SHOT з посиланням на джерело в екстрених службах.

Скріншот повідомлення, LIFE SHOT

Сталося все ще четвертого березня, але відомо про це стало лише зараз. Підлітку вже обрали запобіжний захід, вона знаходиться під підпискою про невиїзд.

Підліток, Фото: LIFE SHOT

Дев'ять років тому мама Ксюші — Марина Малафєєва — загинула в автокатастрофі. Семирічна дівчинка залишилася з батьком. Ця новина тоді потрясла Петербург. Багато жителів міста намагалися надати всіляку підтримку родині футболіста...

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина футболіста Динамо зводить Instagram з розуму відвертими фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія порадувала своїх передплатників знімками зі своєю морською фотосесії.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.