Київське "Динамо" перемогло у виїзді "Олександрію" з рахунком 1:3 в рамках 22-го туру Чемпіонату України.

Матч проходив на стадіоні "Ніка" в Олександрії.

Перший гол киянам вдалося забити наприкінці першого тайму. На 45 хвилині Артем Шабанов зміз скористуватися розіграшем кутового і загнав ногою м'яч у ворота суперника.

Переломний момент гри відбувся на перших хвилинах другого тайму - гравець "Олександрії" Олексій Довгий отримав друге попередження і був вилучений з поля за грубу гру у чужому штрафному майданчику. Опинившись у більшості, "Динамо" змогло використати перевагу і на 60 хвилині Віталій Буяльський забив другий гол.

Однак гравець "Олександрії" Дмитро Гречишкін зміг зменшити відставання, забивши гол з пенальті на 62 хвилині.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Крапку у протиборстві поставив Віталій Миколенко, довівши рахунок до 1:3 на 85 хвилині гри.

За підсумками матчу, "Динамо" піднявся на друге місце у таблиці з 45 балами, "Олександрія" ж зі своїми 37 лишилася на п'ятій сходинці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше дружина екскапітана "Динамо" просто у ресторані засвітила свої голі сідниці - "Це дуже сумно".

Як повідомляв портал "Знай.ua", без лідерів ″Динамо″, - Шевченко оголосив склад збірної України на матчі проти Франції та Польщі.

Також "Знай.ua" писав, Динамо увічнить Лобановського в оригінальний спосіб: завжди буде поруч.