Італійський міністр без портфеля Вінченцо Спадафора, у сферу обов'язків якого доручені питання молоді та спорту, підтримав ідею призупинення Чемпіонату Італії Серії А через епідемію коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це повідомляє видання Football Italia.

"Я поділяю думку Даміано Томмаси, президента Італійської асоціації гравців, і я приєднуюся до його заклику припинити футбольну лігу. В даний момент немає жодного сенсу. Ми просимо наших громадян принести величезні жертви, щоб запобігти поширенню інфекції, ставимо під загрозу здоров'я гравців, суддів, тренерів, уболівальників, які неодмінно зберуться, щоб подивитися матчі десь в іншому місці. Ми повинні захистити їх інтереси та здоров'я", - заявив Спадафора.

Ювентус - Мілан, Getty Images
Ювентус - Мілан, Getty Images

З такою заявою міністр виступив напередодні гри між клубами "Парма" та "СПАЛ". Матч мав відбутися при пустих трибунах, але посадовець зупинив гравців за хвилину до виходу на поле. У результаті, гра все ж почалася із запізненням.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Матч "Парма" - "СПАЛ" закінчився з рахунком 0:1. Єдиний гол забив Андреа Петанья на 71 хвилині.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше матч Ювентус - Мілан скасували через коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні скасували змагання з ралі через коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, матчі УПЛ можуть перенести через коронавірус.