Збірна України завоювала три медалі на першому етапі Світової серії з синхронного плавання.

У командному змаганні вільним стилем українські спортсменки виступили з результатом 94.6000 балів, що принесло їм срібло.

У фіналі хайлайта українки стали першими, і з результатом в 92.8333 бали завоювали золоті медалі.

Ще одне золото українські синхроністки завоювали в вільної комбінації (93.8000 бали).

Як писав Знай.ua, олімпійський чемпіон Ріо-2016 зі спортивної гімнастики Олег Верняєв завоював "срібло" Кубка світу FIG з багатоборства, що проходив у США.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Олег Верняєв, John Cheng /Usagymnastics
Олег Верняєв, John Cheng /Usagymnastics

Про це повідомляє МОК України.

Олег Верняєв, John Cheng /Usagymnastics
Олег Верняєв, John Cheng /Usagymnastics

Як писав Знай.ua, українські гімнасти завоювали три золоті і одну срібну медаль на етапі Кубка світу зі спортивної гімнастики, який проходить в Котбусі (Німеччина).

Як повідомляє прес-служба НОК України, олімпійський чемпіон Ріо-2016 Олег Верняєв завоював золото у вправі на брусах, Ігор Радівілов виграв в опорному стрибку, а Анастасія Бачинська стала найкращою у вільних вправах.
Діана Варинська завоювала срібло у вправі на колоді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, Олег Верняєв та Діана Варинська вибороли срібні медалі на турнірі Swiss Cup 2019, який пройшов в Цюріху (Швейцарія).

Як писав Знай.ua, Олег Верняєв завоював дві золоті медалі на турнірі Меморіал Артуро Грандера, який пройшов у Швейцарії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олег Верняєв на Чемпіонаті світу у Штутгарті завоював брозновую медаль у багатоборстві.