Як відомо, нещодавно син знаменитого англійського футболіста Девіда Бекхема Бріклін святкував свій двадцять перший день народження. Відтак, у мережі оприлюднили вкрай зворушливі фото зі самого святкування, на яких спортсмен з своєю дружиною Вікторією дуже мило обіймаються.

Варто зауважити, що ці світлини, які оприлюднила сама бізнесвумен, відразу сподобалися фанатам зіркової родини, адже на них вони виглядають щасливими попри те, що у них за спиною 22 роки спільного життя, 4 дитини, і багато сімейних проблем, які вони намагаються приховувати від сторонніх.

Скріншот фото
Скріншот фото

Відтак, крім старшого сина, у пари Вікторії і Девіда ще троє дітей: двоє синів і дочка. Ромео Джеймс Бекхем на три роки молодша за свого старшого брата, ще через три роки з'явився Круз Девід Бекхем. І нарешті, через цілих шість років, народилася Харпер Севен Бекхем.

Ромео вважається найбільш скромною дитиною зоряної сім'ї. Однак після свого батька це самий спортивний представник прізвища - юнак серйозно займався тенісом і боксом. Середній син Бекхемів, Круз, більше захоплений танцями. Він займається хореографією і мріє стати артистом балету.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Наймолодша представниця сім'ї - Харпер - об'єднує хобі всіх – вона відмінно розбирається в футболі і в дизайнерському одязі, займається боксом разом з Ромео, любить готувати і рибалити. І це далеко не весь перелік захоплень дівчинки!

Нагадаємо, раніше cтарша донька Пугачової Крістіна Орбакайте показала архівне фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчителька ставить "лайки" за "домашку" та уроки в Instagram

Також "Знай.ua" писав, що Влад Топалов показав у мережі зворушливе фото